Financial compliance

Har I råd til ikke at være 100% compliant?

Compliance-løsninger

Bekæmpelse af svindel

Svindel skal opdages! Bliv klogere på, hvordan vores løsninger hjælper med at håndtere svindel med hjælp fra automatisering.

Bekæmpelse af svindel

Svindel skal opdages! Bliv klogere på, hvordan vores løsninger hjælper med at håndtere svindel med hjælp fra automatisering.
Læs mere

Bekæmpelse af pengehvidvask

Vi hjælper med at bekæmpe økonomisk kriminalitet! Vores løsninger gør livet svært for alle, der udøver økonomisk kriminalitet.

Bekæmpelse af pengehvidvask

Vi hjælper med at bekæmpe økonomisk kriminalitet! Vores løsninger gør livet svært for alle, der udøver økonomisk kriminalitet.
Læs mere

Trade surveillance

Håndter og overvåg trading aktiviteter, så I opdager markedsmanipulation, svindel, adfærdsmønstre med mere.

Trade surveillance

Opfyld internationale regulatoriske krav effektivt og proaktivt gennem omfattende risikokontrol, så I opdager aktiviteter, der ikke overholder kravene.
Læs mere

Har I råd til ikke at være 100% compliant?

I dag er compliance altafgørende for finansielle institutioner. Hvis de ikke er compliant, kan det skade både økonomi og omdømme i en grad, som ingen ønsker at blive udsat for.

Men fortvivl ikke – vi har styr på det! Vores topmoderne, fuldautomatiske værktøjer er designet til at opdage, forebygge og efterforske økonomisk kriminalitet og overvåge og afbøde medarbejdernes interessekonflikter samt kulturelle og seksuelle misbrug. Vi er stolte af at være betroede leverandører til nogle af de største finansielle virksomheder i Norden, hvor vi leverer omfattende RegTech-løsninger, der inkluderer implementering, support og vedligeholdelse.

Vælg os som samarbejdspartner, hvis I vil beskytte jeres omdømme og sikre, at I er compliant. Vil I vide mere om vores tilgang til compliance management, er I velkomne til at læse mere her. Vi garanterer, at vi vil give jer alle de oplysninger, I har brug for, så I kan træffe jeres beslutninger på et informeret grundlag.

Hvorfor RegTech?

Hos TM Group tror vi fuldt og fast på, at RegTech er vejen frem for finansielle institutioner. Tiden med manuelle, fejlbehæftede og tidskrævende processer er forbi. Med vores banebrydende RegTech-løsninger revolutionerer vi måden, hvorpå finansielle institutioner opdager, forebygger og efterforsker økonomisk kriminalitet.

Vores fuldautomatiske værktøjer tager compliance til et højere niveau og giver jer overvågning i realtid, minimering af risici, reducering af falske positiver og dermed en optimal beskyttelse af jeres omdømme. Vink farvel til at kæmpe forgæves med at holde trit med konstant skiftende regler og krav, og lad vores avancerede teknologi gøre det tunge arbejde for jer.

Et samarbejde med os betyder en verden af fordele – øget effektivitet, færre omkostninger og forbedret compliance. Slut jer til rækken af vores tilfredse kunder, som allerede oplever styrken ved RegTech. Stil jer ikke tilfreds med forældede metoder – byd fremtiden velkommen med os og vær på forkant på compliance-området!

Er I klar til at tage jeres compliance management til næste niveau? Kontakt os i dag og lad os tage på denne spændende rejse sammen!

eComms Surveillance Features​
Included in Fraud Management

Svindel skal opdages!

Er I bekymrede for de stigende trusler om svindel, der findes i den digitale verden i dag? I takt med, at virksomheder bliver mere afhængige af digitale transaktioner og interaktioner, udvikler svindlere konstant deres taktikker for at udnytte svagheder og forårsage økonomiske tab. Men frygt ikke – vi har løsningen!

Sig goddag til vores banebrydende løsninger til håndtering af svindel, drevet af NICE Actimize. Vi forstår de udfordringer, virksomheder står over for, når de skal opdage og forebygge svindel, og vi har ekspertisen og teknologien til at beskytte jeres virksomhed og sikre, at I er et skridt foran svindlerne.

Kontakt os i dag og få mere at vide – og styrk jeres strategi for forebyggelse af svindel med den mest avancerede teknologi og ekspertise på området.

Anti-Money Laundering (AML)

Med vores løsninger mod pengehvidvask, drevet af NICE Actimize, kan I vinke farvel til manuelle processer. Sig i stedet goddag til strømlinede og automatiserede workflows.

Vores AML-løsninger går længere end blot opsporing. Vi tilbyder omfattende muligheder for sagsstyring, så I uden problemer kan undersøge, spore og rapportere mistænkelige aktiviteter. Vores brugervenlige interface og intuitive dashboards gør det nemt for jeres team at være på forkant med compliance-kravene og træffe informerede beslutninger.

Slip for at stresse over compliance og dyre bøder og åbn døren til en fremtid, hvor økonomisk kriminalitet opdages og forebygges proaktivt. Kontakt os i dag for at høre mere – og tag jeres AML-compliance til næste niveau!

Anti-Money Laundering with NICE Actimize
Voice Trading Platform - Trading Floor

Trade surveillance – hele vejen rundt

I dag er det vigtigere end nogensinde før at være compliant, når det kommer til markedsmisbrug. Vores trade surveillance-løsninger går længere end blot at opdage potentielle aktiviteter i forbindelse med markedsmisbrug.

Ved at samarbejde med os og drage fordel af NICE Actimize software kan I trygt opfylde de regulatoriske krav og beskytte jeres virksomhed mod dyre bøder og et dårligt omdømme.

Overlad ikke jeres trade surveillance til tilfældighederne. Kontakt os i dag og lær, hvordan I kan tage jeres trade surveillance til nye højder!

Vælg TM Group som jeres compliance partner, fordi...

Vi har 20 års dyb domæneviden

Erfaring og ekspertise

Vi har erfaring med alle former for compliance-løsninger og -software samt alle typer kunder. Vores ingeniører er blandt verdens bedste.

Vi tilpasser alle løsninger

Perfekte løsninger til alle kunder

Vi er eksperter i at forstå, hvad vores kunder har brug for. Vi tilpasser alle compliance-løsninger, så de afspejler den enkelte kundes ønsker og behov.

Vi har en leverandøragnostisk tilgang

Leverandøragnostisk

Vi er forretningspartnere med og forhandlere af flere typer compliance software. På den måde er vi sikre på, at I får en løsning, der passer til jeres behov og budget.

Vi har markedets bedste compliance-software

De bedste compliance-løsninger

Vi har indgået et samarbejde med de bedste udbydere af compliance-software til bankvirksomheder og finansielle services.
Compliance management solution software

TM Group leverer værdi

Vi har 20 års erfaring med strategi og levering af komplekse systemintegrationer og tager jer gennem hele compliance-projektets livscyklus.

TM Group compliance teamet

Vores team består af førende compliance-eksperter og ingeniører, der altid er på forkant med den teknologiske og regulatoriske udvikling. Og så har de:

Lad os tage en snak!

Emil Holmberg

Sales Director

Emil Holmberg TM Group Sales Director