Fang automatisk svigagtig adfærd

bekæmpelse af svindel

Bekæmp svindel med os

Autonom bekæmpelse af svindel

Problemet er klart: Traditionelle metoder til forebyggelse af svindel og bedrageri kan ikke hamle om med nutidens dynamiske trusler, der hele tiden ændrer sig. Ældre systemer mangler kan ikke analysere de store mængder data i realtid, og det efterlader virksomheder sårbare over for nye trusler og svindel. Manuelle undersøgelsesprocesser er tidskrævende og ineffektive, og de resulterer i forsinkede svar på hændelser omkring svindel. Utilstrækkelig detektering og forebyggelse af svindel kan føre til økonomiske tab, skade omdømmet og manglende compliance – og det er alt sammen skadeligt for din virksomhed.

Men med vores løsninger til håndtering af svindel drevet af NICE Actimize kan du proaktivt bekæmpe bedrageri og beskytte din virksomhed. Vores avancerede teknologi bruger moderne analysefuktioner, kunstig intelligens og maskinlæring til at opdage mistænkelige mønstre og uregelmæssigheder i realtid. Sådan kan du hurtigt og nemt identificere og forhindre svindel, før det rammer din virksomhed.

Når du samarbejder med os og bruger NICE Actimize-softwaren, kan du trygt beskytte din virksomhed mod svindelrisici. Vores løsninger er skalerbare, fleksible og kan tilpasses et landskab af svindelmetoder, der hele tiden udvikler sig. Med de nyeste værktøjer og teknologier er du altid to skridt foran svindlerne.

Fire generelle svindeltyper, der skal overvåges og kontrolleres

Førstepartssvindel

Førstepartssvindel er, når en person eller en gruppe af individer selv og overlagt giver dig falske oplysninger, for at de kan snyde dig med henblik på at optjene personlig gevinst. F.eks. højere lån, lavere husleje, ingen intention om tilbagebetaling mv.

Vores løsning til håndtering af svindel er smartere, hurtigere og mere opmærksom, end en faktisk person eller medarbejder ville kunne være. Den opdager bedragerisk eller svigagtig adfærd ved at krydstjekke adskillige berøringspunkter, adfærdsmønstre, applikationssystemer og mere.

Andenpartssvindel

Andenpartssvindel er, når en person forsætligt giver sine personlige oplysninger til en andenpartsperson, for at denne andenpart kan begå en svigagtig forbrydelse på deres eller på den oprindelige persons vegne – begge ved brug af deres personlige oplysninger.

Vores løsning til håndtering af svindel kan opfange denne adfærd og angive en advarsel om potentielt andenpartssvindel.

Tredjepartssvindel

Tredjepartssvindel er, når en person eller en gruppe mennesker påtager sig en falsk identitet via en andens identitet – og uden offeret ved, at deres identitet bliver brugt til at begå en forbrydelse.

En variant af tredjepartsbedrageri, der adskiller sig fra resten, er Authorized Push Payment (APP). I et sådant tilfælde har “offeret” for forbrydelsen selv godkendt betalingen – i modsætning til de andre varianter af tredjepartssvindel – og er derfor ifølge de fleste love ansvarlige for den.

Denne form for svindel og adfærd kan være svær for personer at opdage, fordi der er så mange applikationer, systemer, berøringspunkters adfærdsmønstre og mere, der skal tjekkes. Det kan være ekstremt tidskrævende og unøjagtigt, hvis det foretages af mennesker. Vores løsning til bekæmpelse af svindel opdager den svigagtige adfærd og overlader det til de menneskelige medarbejdere at træffe den endelige beslutning baseret på de oplysninger, der bliver fundet.

Intern svig

Vi ved, at intern svig er et følsomt emne, men det kan potentielt være en af de største trusler overhovedet. Da medarbejder jo allerede er en del af virksomheden, kan de potentielt gøre størst og hurtigst skade på forretningen.

Selvom du naturligvis stoler på dine medarbejdere, er interne svindeltrusler en for stor risiko til, at du ikke bør holde øje med dem.

Derfor er det afgørende, at du har et utroligt sikkert system på plads til bekæmpelse af svindel, inden det rent faktisk gøre skade på din virksomhed.

Inkluderet i løsningen

Du kan overvåge og forhindre svindel og svigagtig adfærd, øge den operationelle effektivitet, holde omkostningerne nede, være et skridt foran trusler og risici samt overholde regler og love. Alt på én gang. Det kan lade sig gøre med NICE Actimize via TM Group, så du får problemfri intergration og support.

Autentificeringsstyring

Autentificeringsstyring

Autentificer alle kunder på en enkel og testet måde

Digital banksvindel

Digital banksvindel

Den hurtige digitale bankverden har brug for kontrol.

Betalingssvig

Betalingssvig

Opdag alle former for betalingssvig.

Avancerede svindelanalyser

Avancerede svindelanalyser

Analyseplatform drevet af AI og maskinlæring.

Svindel med kort og nye betalingstjenester

Svindel med kort og nye betalingstjenester

Optimer til alle betalingsformer med kort.

Checksvindel

Checksvindel

Der er måske mange, der betaler med checks, men de skal stadig overvåges for svindel.

Intern trussel

Intern trussel

Interne trusler er oftest de største. Overvåg alle aktiviteter.

Grundlæggende

Grundlæggende

Få en komplet softwareløsning til bekæmpelse af svindel.

Lad os tage en snak!

Emil Holmberg

Salgschef

Emil Holmberg TM Group Sales Director

Vil du vide mere?

Relaterede sider