Avanceret kommunikationscompliance

eComms Surveillance

Se mere, forstå mere, og udret mere.

Er det kompliceret at overholde regler og industristandarder? Har du brug for en samlet løsning med dyb indsigt i dine medarbejderes interaktioner? Du er kommet til det rette sted. Med vores avancerede teknologi opnår du kritisk synlighed, proaktiv overvågning og kraftfuld detektion, så du altid er på forkant med compliancerisici og kan beskytte din virksomhed.

Hos TM Group forstår vi de udfordringer, virksomheder står over for, når det kommer til compliance i henhold til kommunikation. Vores platform har en alt-i-én-løsning med de værktøjer, du skal bruge, hvis du effektivt vil håndtere og mindske risici. Her er grunden til, at virksomheder i hele Norden vælger os og vores ekspertise, når det kommer til overvågning af kommunikation.

api

Reducer falske positiver med 95 %

p2p lending

Platform, der kan skaleres

money making

Problemfri integration

revenue

Reducer omkostninger for compliance

Gør compliance og agilitet bedre

Med vores platform for proaktiv compliance for kommunikation kan regulerede organisationer tage deres compliance og agilite til næste niveau i processer for sagsbehandling. Kom foran med lovgivningsmæssige krav, reducer overholdelsesrisici, og beskyt din virksomhed omdømme samt
tage kontrol over din virksomheds kommunikationscompliance.

3 vigtigste udfordringer i compliance, og hvordan TM Group hjælper dig

Bestemmelser

Det kan virke som en skræmmende stor opgave at finde hoved og hale i lovgivningen for compliance, da mange forskellige regler skal overholdes. Det gælder bl.a. markedsmisbrugsregimet, Dodd-Frank Act og MiFID II. Eftehånden som der er mere fjernarbejde, kan handlere måske tale med familiemedlemmer og venner om deres handler, og det kan føre til potentielle overtrædelser og bøder.

Men med vores løsning til overvågning af kommunikation holder du ikke kun øje med din handelsbørs eller markedsplads, men også chat, e-mail, telefon og mere fra alle placeringer. Vi har endda overvågning af Teams, Zoom og Bluejeans og Whatsapp.

Compliance

Vores kommunikationsovervågning er den ultimative løsning for compliance-teams, der leder efter effektiv måder at maksimere deres arbejdsstyrkes ressourcer på og spare på omkostningerne. Vores software eliminerer meningsløse data, fjerner støjen og giver relevante advarsler til overvågningsansvarlige.

Fordi falske positiver fjernes, leverer løsningen et mere overskueligt antal advarsler. På den måde kan overvågningsansvarlige fokusere på vigtigere opgaver og øger chancerne for at opdage eventuelle overtrædelser af compliance. Med vores hjælp kan du strømline din proces for compliance og forbedre dit teams produktivitet, så du i sidste ende sparer både tid og ressourcer.

Teknologi

Virksomheder har typisk et samlet dataakriv for kommunikation, som kombinerer forskellige kommunikationskanaler som e-mail, opkald og chat. Der kan dog være medier, der ikke altid dækkes som fx Teams, audio og WhatsApp.

Med vores løsning dækkes alle huller, og alle data samles på én platform, så du kan få dybdegående analyser og indsigter. Med vores platform er der ingen grænser for de datatyper, der kan bruges, og det gør både analyser og compliance-indsatsen bedre.

Close up of archives and storage in a closet

Håndtering af kommunikationsdata

Få din ultimative løsning, så du let kan tackle udfordringer med registreringshåndtering. Vores banebrydende løsning har en omfattende tilgang til indsamling af forskellige datakilder, strømlining af arkiveringsstyring, implementering af dataopbevaringspolitikker og mere – alt imens infrastrukturkravene minimeres.

Sig farvel til besværet med at administrere flere systemer, og oplev fordelene ved enkelheden og effektiviteten af vores alt-i-én-løsning. Med sin meget tilpasselige natur henvender vores løsning sig til et stort udvalg af use cases, arbejdsgange, regulatoriske krav og interessenter. Du får en fleksibiltet, der kan møde dine behov – også som de ændrer sig med tiden.

big data

Arkivering

Reducerer fodspor i skyen markant med en upåklagelig og effektiv tilgang til datastyring.

api

Forvaltning af registre

Opnå et strømlinet Få et samlet og effektivt system til datastrying, så du beskytter din organisations dataintegritet

planning

Opdagelse

Få hurtige søge- og analyseværktøjer, så du mere effektivit kan opbygge sager, udføre undersøgelser og forbedre operationer.

Proaktiv eComms-overvågning og -tilsyn

Udnyt styrken ved avancerede teknologier som bl.a. Natural Language Processing (NLP) og Financial Context Recognition, så du helt gnidningsfrit kan overvåge 100 % af dine data og oprette advarsler om samtaler i realtid. Sig farvel til risici ift. lovgivning, omdømme og information med vores avancerede værktøjer.

Vores avancerede interne kontroller sikrer, at dine medarbejdere følger regler og interne politikker, og det giver tryghed. Få adgang til kontekstuelle oplysninger om alt kommunikationsindhold, og brug avancerede listeovervågningsfunktioner til at opretholde compliance for teams, der arbejder i et dynamisk miljø.

Overlad ikke din risikostyring og compliance til tilfældighederne. Tag din virksomheds muligheder til næste niveau med vores teknologi, og vær altid foran konkurrencen.

Ecomms surveillance software
Attended RPA from TM Group - self-service

Oplev fremtiden for registrering og forebyggelse af insiderhandel

Med vores avancerede insiderhandelsdetektion får du en omfattende og robust platform, der giver avanceret analyse til dine kontrolrum og listestyringsprocesser. Med den nyeste teknologi kan du nemt analysere komplekse datasæt og udnytte kommunikationsanalyse til proaktivt at detektere alle trusler eller krænkelser af væsentlige, ikke offentliggjorte oplysninger.

Vores løsning går ud over traditionelle tilgange ved at overlejre avancerede analyser på dine data, så du kan få dybere indsigt og træffe informerede beslutninger.

Sig farvel til bekymringerne om insiderhandel, da vores beskyttelse på højt niveau giver dig ro i sindet og sikrer overholdelse af lovmæssige krav.

Rekonstruktion af automatiseret handel

Revolutioner din handelsrekonstruktionsproces med vores banebrydende funktion! Sig farvel til besværet ved manuelt at gennemsøge utallige kommunikationer for at indsamle relevante handelshandlinger eller -ordrer. Vores avancerede teknologi finder automatisk de mest relevante data, og det sikrer en effektiv og præcis rekonstruktion.

Men der er mere. Løsningen går ud over grundlæggende funktioner og giver virksomheder en flerlags rekonstruktionsstak, der problemfrit forbinder eComms og handelsdata. Det er en gamechanger for regulerede organisationer, da de kan forbedre deres compliance og agilitet i processer for sagshåndteringer.

Lad dig ikke nøjes med forældede og tidskrævende metoder. Tag handelsrekonstruktion til et helt nyt niveau med vores innovative funktion. Oplev fremtiden for handelrekonstruktion i dag!

Fordele ved handelsrekonstruktion

Sikring af præcise data om transaktioner og kommunikation, håndtering af flere regler.

Sikring af præcise data om transaktioner og kommunikation, håndtering af flere regler.

Reducering af efterforsknings- og sagsbehandlingstid fra dage til timer.

Reducering af efterforsknings- og sagsbehandlingstid fra dage til timer.

Undgåelse af enorme revisionsgebyrer og slag til omdømmet

Undgåelse af enorme revisionsgebyrer og slag til omdømmet

Stabilitet i virksomheden

Stabilitet i virksomheden

Handelsrekonstruktion leveres som standard

Handelsrekonstruktion leveres som standard

Normalisering og berigelse af alle data

Normalisering og berigelse af alle data

Adfærdsmodellerne analyserer, overvåger og opdager adfærds-, motivations- og intentionsmønstre, som ellers er skjult bag en stor mængde data og siloer.

Baseret på maskinlæring og AI detekterer løsningen proaktivt adfærdsmønstre både i strukturerede data (handelsdata, personlige oplysninger, markedsnyheder osv.) og ustrukturerede data (tale, SMS, e-mail, tekst, eComms osv.).

Vores adfærdsmodeller er komplette og findes på ALLE nordiske sprog, så du nemt kan implementere og komme i gang.

Efterhånden som du får flere kommunikationskanaler – både internt og eksternt – får du højst sandsynligt også større mængder af eComms-data. Det gør arbejdet mere kompliceret for medarbejdere ansvarlige for compliance.

Heldigvis for dig kan vores eComms-overvågningsløsninger og vores eksperter sætte alt op for dig og tilpasse adfærdsmodellerne til din virksomhed.

Og bedst af alt – hele eComms-livscyklussen kan automatiseres.

eComms-adfærdsmodeller

Eksempler på adfærdsmodeller

Markedsmisbrug

Insiderhandeler, når en medarbejder agerer ud fra ikke-offentlige oplysninger og opnår en fordel i forhold til aktiemarkedet ved at købe eller sælge.

Front running er, når en mægler foretager køb af en aktie forud til sig selv, før de gennemfører et større køb på vegne af en klient og derfor manipulerer markedet.

Ulovlig samordning er, når to eller flere virksomheder, som normalt konkurrerer med hinanden, konspirerer og samarbejder om at presse efterspørgslen efter et produkt/service. Derved manipulerer med og opnår en fordel i forhold til markedet.

Informationshåndtering

Insiderviden er skridtet, før insiderhandel finder sted. Det er de oplysninger, der førte til insiderhandel.

Vildledende handlemåder er, når en repræsentant fra en virksomhed bevidst fejlinformerer eller vildleder en klient/kunde.

Forretningshemmelighederer oplysninger om en virksomhed, der kunne give virksomheden en konkurrencefordel og derefter bruges til at opnå en uretfærdig markedsfordel.

Medarbejders misbrug af stilling

Pengehvidvasker, når nogen forsøger at gøre penge, der er opnået på ulovlig vis, til lovlige.

Returkommissioner en sum penge, som en personer betaler en anden for at opnå en form for markedsfordel, som så opnås uretfærdigt.

Bragginger, når en mægler bogstaveligt talt praler af en vellykket handel, værdifulde oplysninger osv., som giver dem en fordel på aktiemarkedet.

Tilpasset og avanceret arbejdsgang

Opret egne workflows og forretningsprocesser i applikationen, så complianceundersøgelser opfylder virksomhedens krav, og forskellige teams let kan styres fra én central platform.

Vores funktion til avancerede workflow kan compliance officerer komme af med datasiloer og nemt samarbejde med relevante kolleger, så de kan oprette, opdatere og ændre datasæt via vores intuitive og brugervenlige applikation til arbejdsgange.

Tag kontrol over din kommunikationscompliance i dag!

Lad ikke compliance være op til tilfældighederne. Med vores powerfulde platform til compliance for kommunikation får du nødvendige værktøjer og indsigter, så du altid kan forblive compliant og beskytte din virksomhed. Sig farvel til compliancerisici, og vær på forkant med reglerne. Kontakt os nu for en demom, så du kan opleve vores løsning til overholdelse af regler for kommunikation. ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Emil Holmberg

Salgschef

Emil Holmberg TM Group Sales Director