From interaction to insight

Interaktionsanalyse

Indsigter, du kan handle på

Optag. Analyser. Reager.

Din virksomhed kan skille sig ud fra konkurrenterne med interaktionsanalyse og handle på dem. Den AI-drevne og skybaserede software kan forstå mere end 40 forskellige sprog, accenter og dialekter – det gælder også alle nordiske sprog.

Med NICE Nexidia Interaction Analytics kan du registrere alle dine kundeinteraktioner – både tekst og stemme – så softwaren kan omdanne interaktionsdataene til værdifulde indsigter, du kan handle på med det samme.

Nexidia Interaction Analytics giver dig adgang til verdens mest kraftfulde løsning til omnichannel-interaktionsanalyse, drives af neurale fonetiske netværk, der gør alle dine kundeinteraktioner til værdifuld indsigt. Med indsigterne kan du skabe forretningsresultater, der har potentialet til at nyskabe hele din virksomhed. Og sammen med de andre CX-løsninger i vores portefølje kan du nemt overgå konkurrenterne.

Video om analyse af kundeengagement

Se videoen fra vores partner NICE Nexidia

Øjeblikkelig forretningsindvirkning

Salg

Forstå din kunde, og hvad der driver salg. Gør den oplevelse, du giver kunden, anderledes fra dine konkurrenter via powerfuld indsigt.

Compliance

Muliggør proaktive gennemgangsfunktioner for compliance, så al skadelig og manipulerende adfærd bliver opdaget.

Fastholdelse

Forudsig dagen i morgen – men allerede i dag – baseret på stemmeanalyse. Få bedre håndtering af højrisikoafgang, hvis du proaktivt fastholder kunderne.

Agentoplevelse

Medarbejdere får indsigt i realtid om deres præstationer, så de forbedrer dem selv baseret på data. Onboarding af nye Medarbejder bliver hurtigt og effektivt.

Agil forretningspraksis

Løsningen fra Nexidia Interaction Analytics er skybaseret, og det betyder, at du altid er opdateret, og du har adgang til data hvor som helst.

Rapportering

Let rapportering og præstationsanalyse i realtid og lige ved hånden.

Indsaml, analyser og handl på alle data om kundeinteraktioner

Overvåg 100 % af dine interaktioner

NICE Nexidia Analytics analyserer 100 % af alle tale- og tekstinteraktioner, og det åbner op for en masse oplysninger, der ellers er gemt i dine største aktiver: dine registrerede kundeinteraktioner. På den måde kan du opdage problemer og administrere effektivitet som aldrig før.

Indsigt, der rent faktisk fører til handlinger

Udvikl og overvåg dine vigtigste nøgletal, og brug derefter powerfuld analyse til opdagelse af korrelationer, analyse af årsager og compliance-score.

Overhold altid compliance-krav

Patenteret teknologi til lydopdagelse fra NICE Nexidia Analytics er utrolig nøjagtig, så du kan få adgang til og udnytte de mange oplysninger, der er gemt i lydindhold. Når du aktiverer analyse af alle optagelserne i dit datasæt, kan du bl.a. udføre gennemgange af retssager, regulerings- og compliance-investigationer – og til kun en brøkdel af den pris, som menneskelig gennemgang eller transskription koster.

Indsaml data fra alle kontaktpunkter med kunder

Collect data from all customer touchpoints

Nexidia Analytics organiserer, analyserer og operationaliserer data fra både lyd- og tekstinteraktioner.

Få værdifulde indsigter om adfærde fra alle kontaktpunkter på kunderejsen hos din virksomhed. Fordi du kan samle alle de vigtigste agent- og kundedata på ét sted og fra alle kilder – bl.a. lyd, chat, e-mail, SMS, undersøgelser og sociale medier – kan virksomheden virkelig leve og ånde analytiske indsigt. En masse oplysninger klar lige ved hånden.

Alle datakilder samles i én visning, og derfor kan virksomheder nøje se og forstå sammenhænge og tendenser, opdage grundlæggende årsager og opbygge forudsigende modeller, så både agent- og kundeoplevelsen i sidste ende kan forbedres, samtidig med du sparer penge og kundeindsatsen reduceres.

Sådan bruger du interaktionsanalyse

Nexidia Analytics er den eneste ægte omnichannel i branchen med omfattende visning af kundeinteraktioner. Brugere kan gøre brug af denne innovation på flere måder:

Søg datasæt på tværs af alle interaktionskanaler med indstillinger, der giver fleksibilitet i detektering af talte eller skrevne sætninger (som fx stavefejl, slåfejl eller afbrudte talemønstre).

Efterhånden som dine krav om mere specifikke søgninger opstår, kan flere forespørgsler bygges på hinanden eller linkes til bestemte interaktionskanaler via Query Builder.

Visuel identificerering af ofte brugte sætninger på tværs af flere interaktionskanaler – tekst, tale og lyd.

Identificering af mønstre ved nemt at korrelere data fra én kanal med en anden.

Opdagelse af indikatorer for positiv eller negativ indflydelse på din virksomheds ønskede resultater.

Tjek af, hvorvidt kundesamtaler er ens på tværs af stemme- og tekstinteraktioner eller forskellige, og find grunden.

Overvåg tendenser for at tracke opadgående og nedadgående bevægelser, og få indsigt i nye tendenser, samtidig med du sikrer indledende nøgletal.

Nem eksportering af standardrapporter, eller byg tilpassede rapporter, da forskellige virksomhedsmål påkræver forskellige oplysningssæt.

Se, hvad kunderne ringer, chatter og e-mailer mest om…

Spor kundeaktivitet på tværs af kanaler som fx supportforespørgsler, der starter over e-mail og går videre til chat.

Identificer sætninger, der trender, hvad end de er talt eller skrevet, antallet af interaktioner, der indeholder de specifikke sætninger, og sætninger, der ligner dem eller bruges i samme kontekst.​

Opret rapporter designet til at studere afivigelser, både negative og positive stemningsscorer eller antal serviceopkald planlagt på tværs af forskellige kontaktcentre.

Afslør trends på tværs af alle kanaler

Opdag ting, du ikke vidste, du kiggede efter. De nye problemer, tendenser og emner, der fortjener at blive undersøgt yderligere. Du kan navigere gennem ordskyer, forstå forholdet mellem emner og den relative forekomst af disse emner.

Kundernes mening måles på hver interaktion og bruges til at forstå problemer relativt til høj og lav kundetilfredshed. For en ægte omnichannel-opdagelsesoplevelse accepterer Nexidia Analytics’ opdagelsesfunktion tekstinput fra alle tekstdatakilder. På grund af den voksende procentdel af interaktioner på tekstkanaler sørger denne funktion for langt mere nøjagtige oplysninger end med kun stemmeopdagelse.

NICE Nexidia computer view

Metric-drevet styring af effektivitet

Sørg for, at agentens præstation matcher kristiske mål for forretningen

NICE Nexidia understøtter tilpassede målinger for kvalitetsinitiativer baseret på analyseresultater, der understøtter alle metadatafelter i systemet.

Evalueringsportal til agenter

Via portalen kan agenter gennemgå, hvordan de klarer sig i forhold til andre. Selvevalueringer er en del af den kollaborative coachingproces.​

Find ud af præcis, hvor ofte specifikke begivenheder finder sted

Opdag alle begivenheder af interesser, hvorfor de finder sted, og hvordan de påvirker virksomheden.

Nu kan kundecentermedarbejder gøre deres bedste

Med Nexidia Analytics bliver interaktioner fra alle stemme- eller tekstkanaler optaget og rangeret. Teknologien bruger 100 % af den opfangede kommunikation til evalueringer og præstationsmålinger af agenter.

Tidlig opdagelse er nøglen til formulering af hypoteser fra tekst og lyd

Men det her er kun begyndelsen. Hvis du virkelig vil udnytte styrken bag Nexidia Analytics, er det næste skridt at tage indsigterne og bruge dem til dybdegående, kvantitativ analyse på tværs af alle kundeinteraktioner – uanset mediet.

Dybere forbindelse mellem årsag og virkning

Nexidia Analytics understøtter ad hoc-søgninger for at finde alle kritiske sætninger på tværs af alle kanaler uden begrænsning af en forudindstillet ordbog med ord eller et kompleks leksikon af sætningskombinationer. Når resultaterne er fundet, skal du gemme den søgning ved hjælp af logik, der definerer forholdet mellem sætninger, kombineret med tidsbaserede operatorer.

Begynd transformeringen af dit callcenters værdi i dag

TM Group hjælper dig sikkert gennem en effektiv implementering af NICE Nexidia. Vi arbejder tæt og diskret med dit team, så vi sammen finder det perfekte fit til din virksomhed.

TM Group er en strategisk partner for nogle af de største banker og organisationer i Norden. Med 20 års erfaring er TM Group eksperter i compliance og levering af enestående kundeoplevelser.

Want to talk to us about Nexidia Interaction Analytics?​

Emil Holmberg

Salgschef

Relaterede sider

Automatisering af forretningsprocesser

Automatisering af forretningsprocesser

Gå til side

Styring af arbejdskraft (WorkForce Management, WFM)

Styring af arbejdskraft (WorkForce Management, WFM)

Gå til side