Tilpassede, ergonomiske, enkle og pålidelige kontrolrum.

Operatører af kritisk infrastruktur og kontrolrum skal bruge avancerede teknologiske løsninger og udstyr for øget opmærksomme, beskyttelse af helbred og forbedret produktivitet.

Modern Control Room - TM Group - KVM- COntrol Room Furniture

Hvis du er på udkig efter et kontrolrum, der kan beskytte dine medarbejdere, aktiver og fællesskab, er du kommet til det rette sted

Tastatur-video-mus-løsninger

I kontrolrum og kommandocentraler er der ikke plads til fejl.

SmartTouch er et multifunktionelt touchkeyboard med makro-genveje, integrationer, free-seating, tilpassede forudindstillinger, og hvor du kan betjene flere skærme og pc’er med kun ét tastatur og én mus.

100 % tilpassede arbejdsstationer

Du vil have borde i tilpassede størrelser. Hvor du selv kan vælge de nøjagtige mål for længde højde og bredde, men også farve  og alt andet for din arbejdsstation.

Skal den være buet eller lige? Måske 10 cm bredere eller 20 cm længere? Mere benplads? Vi tager os af det hele. Specifikationerne kan frit bestemmes ud fra kundens eller projektets behov.

Vores ergonomiske skrivebord kommet i et flot design, der kan klare stor belastning. Desuden får du personligt tilpassede forudindstillinger, integreret køling, holdere, opbevaring, kabelbakker samt lydabsorberende afskærmning og masser af benplads.

Erich Keller L-Com solution

Ergonomiske stole

En stol designet til brug døgnet rundt. Den har støddæmpning og kan justeres fuldt ud, så får du også lændestøtte og tilbagelænet hældning for optimal sidestilling. Den har stålstel, solide materialer, åndbart stof og 5D-armlæn.

HDR-videovægge og -skærme

Præcise og kategorisk konsekvente billeder er en nødvendighed for at spore krisesituationer, udsende beredskabsteams og administrere disse teams aktiviteter. Derfor er effektive videogvægge og -skærme, der altid fungerer fejlfrit, helt centrale for ethvert moderne kommandocenter og kontrolrum.

Med vores videovægge får du førsteklasses billede uden problemer i tynde og smalle rammer. Med visning i vidvinkel samt skarp LED og farvekontrast er det bedre får øjnene, og skadeligt blåt lys reduceres.

modern control room
Control room tables

Effektivt layout og design med mennesket i centrum

Et rum, der fokuserer på menneskers fysiologiske og psykologiske behov og godt indklima med ergonomi, lys, lyd, luftkvalitet og temperatur, men også hvordan vi bedst organiserer informationsflow.

Ved at tage den menneskelige faktor ind i designligningen fra begyndelsen, er vi sikre på at sige, at vi ikke kun designer højteknologiske og pålidelige kontrolrum. Vi designer et fejlfrit miljø til at overvåge din drift.

Bygget til afgørende teams i et tempofyldt miljø

Tastatur-video-mus (KVM)

Integrationer, Skift i realtid, Makroer, Free Seating, Tilpasning, Hygiejne, Genveje, Automatiseringer

Arbejdsstationer, borde og stole

Kontrol, Stabil, Rummelig, Opbevaring, Komfortabel, Ergonomisk.

Design og layout

Humancentric, Trafikstrømme, Pladsudnyttelse.

Videovægge

Billedkvalitet, tynd ramme, stærk kontrast og lysstyrke, agil teknologi.

“Efter vi har opgraderet vores arbejdsstationer, stole og KVM-løsninger med TM Group, kan vores operatører arbejde mere effektivt og mere behageligt. Vi kunne oprigtigt ikke være gladere for samarbejdet med TM Group, der hjalp os med at blive et ægte digitalt kontrolrum”

MicrosoftTeams-image (2)

Book en demo

Kontakt os nu

Mikael Bergqvist
Kontrolrumskonsulent
Modern hardware for Control room / operation centers

Relateret indhold