Om os

Vi er TM Group – en virksomhed, der leverer og integrerer teknologi og brænder for at hjælpe vores kunder med at opleve værdien af teknologi.

Overblik

TM Group er grundlagt i 2001 og har siden vokset sig større og er nu en stor spiller i Norden hvad angår kommunikations recording, trading floors, control rooms, ogkontakt- og callcentre løsninger til finansielle tjenester, callcentre, den offentlige sektor, produktions-, energi- og forsyningsvirksomheder.

Vi har over 40 medarbejdere over hele verden, dog primært i Norden, Og vi er stolte af at være med til at forsyne millioner af brugere med teknologi, der forbedrer hverdagen.

Mennesker er kernen i vores forretning. Derfor gør vi vores bedste for at tiltrække medarbejdere, der stræber efter at være førende inden for deres felt og vi sigter altid mod, at rammerne for hvert eneste kundesamarbejde er bygget op omkring tillid, enkelhed og fokus på værdi.

Det vi gør

System
Integrators (SI)

The TM Group
Oplev

For os betyder det at være SI, at vi giver vores kunder mulighed for optimal brug af den perfekte løsning og software. Vi skaber synergi og samarbejde mellem alle systemer og integrerer dem med hinanden og i jeres virksomhed.

Mens I vælger den rigtige løsning, tilføjer vi endnu mere værdi til processen. Vi yder 1. og 2. linje support på alle løsninger og træder til, når I har brug for det. Derudover holder vi et skarpt øje med potentielle muligheder for forretningsudvikling inden for IT og tech, så I altid er et skridt foran.

Uafhængig og
agnostisk

IT
konsulenter

For os betyder uafhængig og agnostisk, at I er helt fri til at vælge den løsning, I mener passer bedst til jeres virksomhed. Vi har flere leverandører til hver løsning – alle nøje udvalgt af vores eksperter og ingeniører. Det giver jer mulighed for at træffe det helt rigtige valg for jeres virksomhed.

Vi har mange års erfaring inden for IT og teknologi, og derfor tilbyder vi alle vores kunder IT-konsulentydelser. Vores kunders vækst og sikkerhed er i højsædet og vi sidder altid klar til at hjælpe jer, hvis I har brug for det.

Vi forbinder jeres virksomhed med den rigtige teknologi

Læs mere om vores løsninger

Vision og mission

Destinationen

Vores vision

De bedste i Norden

TM Groups vision er at være den førende, betroede og foretrukne rådgiver og partner for alle virksomheder i Norden – og støtte dem i at nå de mest forretningskritiske mål.

Hvordan kommer vi derhen?

Vores mission

At være mere end hvad der forventes

Vi når vores vision gennem det arbejde, vi udfører med og for vores kunder. Her gør vi ikke kun brug af de nyeste teknologier, vores kerneværdier samt vores interne knowhow og ekspertise – vi går også den ekstra mil. Det er vores mål, at vores kunder når deres mest kritiske forretningsmål, uanset om det handler om at sikre compliance, forbedre kundeoplevelser, optimere processer eller styrke sikkerheden.

Vores værdier

Customer centricity

Vores kunder er i centrum for alt, hvad vi gør som virksomhed. Alt hvad vi gør, skal afspejle den respekt og passion, vi har for vores kunder.

Trust

Tillid er en grundsten i et solidt og stærkt partnerskab. For at alle kan føle sig værdsatte i og omkring TM group, skal tilliden være intakt.

Value

Hvert eneste skridt, vi tager, som individ, som team og som virksomhed, skal tilføre værdi til vores kunder. Med en professionel og kompetent baggrund/platform er vi fokuserede og dedikerede. På den måde sikrer vi, at vores kunder oplever merværdi gennem et samarbejde med os.

Agility

Vi lever i en tid, hvor forandringer sker med lynets hast. Derfor er det vigtigt at være fleksibel og klar til forandring for at opretholde virksomhedens succes og fortsætte den positive udvikling.

Teamwork

Ingen medarbejder er nogensinde alene om noget. Vi løser opgaverne som et team gennem et stærkt teamwork. I et samarbejde med TM Group får I det bedste fra hver medarbejder i én samlet pakke.

Innovation

Vores åbenhed og stræben efter innovation inden for IT og teknologi er det, der gør os til en leder og ikke en følger. Verden bevæger sig hurtigt, og vi er stolte af at være en del af den forreste front.

Previous slide
Next slide

Vækst. Innovation. Tillid.

Vil du vide mere om TM Group,
og hvordan vi kan hjælpe jer?

To virksomheder, der fungerer som én

TM Group A/S

VAT: 41707488
Adresse: Tobaksvejen 21 2860 Søborg Danmark

TM Group Projects & Services A/S

VAT: 41707526
Adresse: Tobaksvejen 21 2860 Søborg Danmark

Gennem fortiden, nutiden og fremtiden

Siden 2001

Vi må ikke glemme, hvor vi kommer fra. I 2001 startede vi en virksomhed med navnet “Telemontørerne”, som i takt med vores vækst blev til TM Group.

“TM” i TM Group står for Technology Management og det er præcis, hvad vi gør og er eksperter inden for.

Hvad er næste skridt?

Kontakt os

Vores løsninger

Følg os på LinkedIn

Vil du arbejde
sammen med os?