Master Communication Compliance

Communication Surveillance

Se mere, vide mere og løs mere

Kæmper i med at forblive compliant ift. reguleringer og branchestandarder? Har i brug for en samlet løsning med dyb indsigt i jeres medarbejders interaktioner? Så er i det rette sted. Med vores avancerede og topmoderne teknologi opnår i kritisk synlighed, proaktiv overvågning og kraftfuld detektion, så i altid er på forkant med compliancerisici og kan beskytte jeres virksomhed.

Hos TM Group forstår vi de udfordringer, organisationer står over for, når det kommer til compliance til kommunikation. Vores platform har en alt-i-én-løsning med de værktøjer, i skal bruge, så i effektivt kan håndtere og mindske risici. Her er grunden til, at virksomheder i hele Norden vælger os og vores ekspertise, når det kommer til overvågning af kommunikation:

eComms Record
Management

Compliance arkivering

Strømlin jeres complianceprocesser via en intuitiv og brugervenlig platform, hvor i effektivt kan administrere, eskalere og løse compliance situationer med bare få klik.

Surveillance
& supervision

Proaktiv monitorering

Proaktiv overvågning og analyse af al intern og ekstern kommunikation i realtid, der sikre overholdelse af reguleringer og branchestandarder.

Insider Trading
Detection

Kraftfuld detektion

Vores avancerede detektionsmodeller bruger Machine Learning og AI til at identificere potentielle compliance overtrædelser, så i kan handle rettidigt og forhindre overtrædelser.

Reducer antallet af falske
positiver med 95%

Skalerbar
platform

Problemfri
integration

Reducér
compliance omkostninger

Forbedrer compliance og agilitet

Med vores proaktiv kommunikation compliance platform, kan regulerede organisationer kan markant forbedre deres niveau af compliance og agilitet i sagsbehandlingsprocesser. Vær et skridt foran de regulatoriske krav, reducer compliance risici, beskyt organisationens omdømme og tag kontrol over jeres kommunikation compliance. Kontakt os i dag for at lære mere om vores innovative løsning.

Tre compliance udfordringer og hvordan TM Group kan hjælpe jer

Reguleringer

At navigere i regulatorisk compliance kan være en udfordrende opgave med mange forskellige reguleringer, såsom the markets abuse regime (MAR), Dodd-Frank-loven og MiFID II. Efterhånden som hjemmearbejde bliver mere udbredt, kan tradere komme til at dele viden om deres handler til familie og venner og det kan føre til potentielle overtrædelser og bøder.

Vores Communication Surveillance løsning, gør det muligt at monitorere jeres trading floor samt alle chat, e-mail, telefon og mere fra hver enkelt lokation. Vi tilbyder også monitorering og overvågning af Teams, Zoom, BlueJeans og WhatsApp.

Compliance

Vores Communication Surveillance platform er den ultimative løsning for compliance-teams, der leder efter en effektiv måde at maksimere arbejdsstyrkens ressourcer og spare på omkostningerne. Vores software eliminerer meningsløse data, fjerner støjen og giver relevante advarsler til compliance ansvarlige.

Fordi falske positiver fjernes, leverer løsningen et mere overskueligt antal advarsler. På den måde kan compliance ansvarlige fokusere på de vigtigere opgaver og øger chancen for at opdage eventuelle compliance overtrædelser. Med vores hjælp kan du strømline compliance processer og forbedre teamets produktivitet, som både sparer jer tid og ressourcer.

Teknologi

Virksomheder har typisk et samlet akriv til kommunikationsdata, som kombinerer forskellige kommunikationskanaler som e-mail, opkald og chat. Der kan dog være medier, der ikke altid dækkes som fx Teams, lyd og WhatsApp.

Med vores løsning dækkes alle huller og al data samles på én platform, så i kan få dybdegående analyser og indsigter. Vores platform har ingen grænser for de datatyper, der kan bruges og det gør både analyser og compliance-indsatsen bedre.

Communication
Data Management

Få den ultimative løsning til let at tackle alle udfordringer inden for record management. Vores topmoderne løsning tilbyder en omfattende tilgang til at indfange forskellige datakilder, strømline arkiverings management, implementere policies for dataopbevaring og mere – alt imens infrastrukturkravene minimeres.

Sig farvel til besværet med at administrere flere systemer og oplev fordelene ved enkelheden og effektiviteten af vores alt-i-én-løsning. Med platformens høje grad af tilpasningsmuligheder, imødekommer vores løsning en bred vifte af anvendelsestilfælde, workflows, regulatoriske krav og interessenter. I vil opleve en fleksibilitet der møder jeres behov også som de ændrer sig med tiden.

Arkivering

Reducerer fodspor i skyen markant med en upåklagelig og effektiv tilgang til data management.

Record Management

Opnå en strømlinet og effektiv datamanagement system og vedligehold organisationens dataintegritet.

Opdagelse

Udnyt hurtige søge- og analyseværktøjer til at opbygge sager, udføre undersøgelser og forbedre operationel effektivitet.

Proaktiv eComms
Surveillance og supervision

Udnyt styrken ved avancerede teknologier som bl.a. Natural Language Processing (NLP) og Financial Context Recognition, så i helt gnidningsfrit kan overvåge jeres data 100% og opret realtidsalarmer for samtaler. Sig farvel til risici ift. reguleringer, omdømme og information med vores avancerede værktøjer.

Få tryghed gennem vores interne kontroller der sikrer, at jeres medarbejdere følger reguleringer og interne policies. Få adgang til kontekstuel information om alt kommunikationsindhold og udnyt listeovervågningsfunktioner for at opretholde compliance i et team der opererer i et dynamisk miljø.

Overlad ikke risk management og compliance til tilfældighederne. Styrk jeres organisations evner med vores banebrydende teknologi og hold jer foran konkurrencen.

Oplev fremtiden inden for Insider Trading Detection og prevention

Med vores avancerede insiderhandelsdetektion får du en omfattende og robust platform, der giver avanceret analyse til dine kontrolrum og listestyringsprocesser. Med vores topmoderne teknologi kan du nemt analysere komplekse datasæt og udnytte kommunikationsanalyse til proaktivt at opdage enhver trussel eller overtrædelse af Material Nonpublic Information (MNPI).

Vores løsning går ud over traditionelle tilgange ved at integrere avanceret analyser på jeres data, hvilket giver jer mulighed for at opnå dybere indblik og træffe informerede beslutninger.
Sig farvel til bekymringerne om Insider Trading, da vores enterprise-grade sikkerhed giver jer ro i sindet og sikre compliance med regulatoriske krav.

Udfyld formularen hvis du har spørgsmål eller ønsker et møde

Lad ikke compliance være op til tilfældighederne. Vores powerfulde Communication Compliance Platform giver jer de værktøjer og indsigter, i har brug for til at forblive compliant og beskytte jeres virksomhed Sig farvel til compliancerisici og vær på forkant med reguleringer. Kontakt os hvis du ønsker at høre mere om vores løsning.

Automatiseret Trade Reconstruction

Revolutioner jeres Trade Reconstruction proces med vores banebrydende funktion! Sig farvel til besværet med manuelt at gennemgå utallige kommunikationer for at samle trade aktioner eller ordrer. Vores avancerede teknologi finder automatisk de mest relevante data, som sikrer en effektiv og præcis rekonstruktion.

Men det er ikke alt. Vores løsning går ud over det basale og giver virksomheder en flerlags rekonstruktionsstak, der problemfrit forbinder eComms og trading data. Det er en game-changer for regulerede organisationer, der giver dem mulighed for at styrke deres compliance og agilitet i case management processer.

Gå ikke på kompromis med forældede og tidskrævende metoder. Tag jeres Trade Reconstruction til et helt nyt niveau med vores innovative funktion. Oplev fremtiden for Trade Reconstruction i dag!

Trade Reconstruction fordele

Sørg for præcis registrering af transaktioner og kommunikationer, der kan håndtere flere forskellige reguleringer.

Reducer tidsforbruget for investigation og case
management.

Undgå store revisionsgebyrer og skader på omdømmet.

Stabilitet i virksomheden

Trade Reconstruction er
medfølger som standard

Normalisering og
forbedring af alle data

Tilpasset og avanceret workflows

Opret egne workflows og forretningsprocesser i applikationen, så complianceundersøgelser opfylder virksomhedens krav, og forskellige teams let kan styres fra én central platform.

Vores funktion til avancerede workflow kan compliance officerer mulighed for at nedbryde datasiloer og samarbejde problemfrit med relevante kolleger i oprettelse, opdatering og ændring af datasæt gennem vores intuitive og brugervenlige workflow applikation.

Tal med vores ekspert

Emil Holmberg

Sales Director

Hvad er næste skridt?

Kontakt os

Følg os på LinkedIn

Vil du arbejde
sammen med os?