Vores historie

Historien om TM Group

Hos TM Group er vi stolte af, hvor vi kommer fra. Det er vigtigt for os, at potentielle kunder og partnere fornemmer TM Groups ånd, før der indledes et nyt samarbejde.

For at få en forståelse af hvem vi er som virksomhed, så tag et kig på denne side.

Tilbage til begyndelsen

TM Group blev grundlagt i København i 2001 med målet at levere de bedste missionskritiske systemer og den højeste servicekvalitet til trading floors i den finansielle sektor i Danmark.

De to hovedprodukter i porteføljen var voice trading systemer og tilhørende recording.

Branchen tog godt imod vores koncept og i løbet af få år besluttede mere end 90% af de finansielle institutioner i Danmark at arbejde sammen med TM Group.

Tanker om udvidelse

I 2007 blev vi kontaktet af vores største kunde, som havde kontorer over hele verden med lignende krav som dem, TM Group opfyldte i Danmark.  

Vi blev foreslået at gøre det, vi er bedst til og udvide det til at dække resten af de nordiske lande. Som kunden sagde: “Vores systemer bruges i 20 forskellige lande. Vi burde ikke være tvunget til at tale med 20 forskellige leverandører med forskellige kompetencer for at udføre det samme arbejde.”

Selve udvidelsen

I 2008 og 2009 headhuntede bestyrelsen et nyt ledelsesteam til at gennemføre ekspansionen. Og i 2010 blev TM Group ændret fra at være en dansk virksomhed til at være en virksomhed med kontorer og medarbejdere i alle nordiske lande.

Det var vigtigt for bestyrelsen, at ledelsesteamet kom fra den finansielle sektor og havde et indgående kendskab til branchen. Målet var at sikre, at der ikke kun var fokus på best practice i forhold til leverancer og support – men også fokus på, hvad det helt konkret betød for kunderne.

Kombinationen af disse unikke kompetencer – de bedste ingeniører og en dyb forretningsforståelse – gjorde, at der ikke gik længe, før markedsandelen i Danmark var tilsvarende på tværs af Norden.

Kunderne syntes så godt om konceptet, at de begyndte at opfordre os til at tage flere produkter ind i porteføljen. Det betyder, at porteføljen i dag består af produkter inden for compliance, RPA og hardware – samt en masse services til at kombinere dem. Kort sagt er TM Group i stand til at levere et helt trading floor, hvis der er brug for det.

Tro mod bestyrelsens beslutning fra 2008 er TM Groups medarbejdere i dag en blanding af de absolut bedste ingeniører samt tidligere bankfolk og specialister fra vores forretningspartnere.

Da konceptet var på plads i hele Norden, var det tid til at tage det til næste niveau: Gøre det, vi gør bedst for vores kunder – uanset hvor de ønsker, vi skal være tilstede for at støtte deres forretning.

Udfyld formularen hvis du har spørgsmål eller ønsker et møde

Hvad er næste skridt?

Kontakt os

Vores løsninger

Følg os på LinkedIn

Vil du arbejde
sammen med os?