Ofte stillede spørgsmål

FAQ

Information er guld værd

Få svar på jeres spørgsmål

Har I et spørgsmål, I ikke har fundet svar på her på hjemmesiden? Se om I kan finde svaret i vores FAQ. Vi har gjort vores bedste for at besvare de spørgsmål, der oftest lander hos os.

Få svar på jeres spørgsmål her

Ofte stillede spørgsmål

Ja, det har vi. Vores hovedkontor ligger i Søborg, men vi har også kontorer i Stockholm (Sverige), Olso (Norge) og Vantaa (Finland). Derudover har vi et kontor i Netanya (Israel).

Vores salgsrepræsentanter er de første til at se jeres e-mail, og hvis en af dem ikke er den rette til at svare, vil de videresende jeres e-mail til den relevante medarbejder.

Ja, det gør vi. Især er vores supportere i handelsafdelingen tilgængelige 24/7. Som kunde får I adgang til en direkte hotline.

Det lyder godt! Send en e-mail til info@tm-group.com, og en ledende medarbejder vil kontakte dig.

BPA står for Business Process Automation og er en automatiseret proces indbygget i jeres forretningssystemer og software med målet at hjælpe jeres kundeservicemedarbejdere eller med målet at fungere som selvbetjening for jeres kunder. Business Process Automation omfatter RPA, RDA og kundeselvbetjening. Klik her og læs mere.

Priserne på vores løsninger varierer meget, da de afhænger af projektets omfang. Kontakt os for at få en pris.

Det gør vi nok. Vi afholder løbende arrangementer, enten med os selv eller en af vores partnere som vært. Tjek sektionen Nyheder, begivenheder og blog for at se alle kommende arrangementer.

Lad os tage en snak!