Hjem / Løsninger/ Compliance til Kommunikation

Compliance til Kommunikation

Vores løsninger bruger intelligente teknologier til optagelse og fastholdelse af interaktioner samt analyse og identificering af adfærdsmønstre gør, at du altid kan overholde reglerne. Implementeres lokalt eller i skyen.

Vores partnere

Vores kompetencer

Designet til compliance på den moderne arbejdsplads

Omnichannel

Optag og overvåg stemme, video, e-mails, chats, finansielle beskeder, handlende og ordrer.

Fleksibel implementering

En skræddersyet løsning, i skyen eller på stedet, privat eller offentligt.

Øget sikkerhed

Datasikkerhed, tilgængelighed, privatliv, procesintegritet og fortrolighed i førsteklasse.

Drevet af regulering

Teknisk udvikling til at håndtere stadigt skiftende regler som MiFID II, FINRA og SEC.

Vores løsninger

Kommunikationsoptagelse

Kombiner stemmeoptagelse med styrken i talebehandling for at fange interaktioner som bl.a. skærmdata, tastetryk, video, stemme og tekst. Du kan hurtigt hente optagelser, selv fra ustruktureret indhold, for at spare tid og energi, spore trends og reducere din arbejdsbyrde.

Skybaseret Optagelse(UniCloud)

Unified communications (MS Teams, Zoom osv.) og handelstelefoni, der er registreret med en fuldt administreret service, er nu tilgængelige for virksomheder i alle størrelser. TM Group UniCloud bruger en markedsledende optagelsesplatform (VFC-Verint), der er implementeret i Microsoft Azure-skyen for at give vores kunder skalerbarhed, høj tilgængelighed, omkostningseffektivitet og sikkerhed.

Book et Møde

Maintain a compliant environment and gain insights from your communication data.

Download section

Picture
To be created

Form
Change the button to “Download”

Compliance-Arkivering

Fuldt tilpasselig løsning til alle krav med hensyn til arkiveringsstyring, indsamling af forskellige datakilder og dataopbevaringspolitikker. Med arkivering kan du nemt fremstille beviser for kunder eller myndigheder. Opbevarbåde ustrukturerede og strukturerede handelsdata på en platform på stedet eller en sikker privat platform i skyen.

Kommunikationsovervågning

Automatiser eKommunikation proces. Vi leverer en banebrydende end-to-end compliance-platform, der opdager, advarer om og rapporterer overtrædelser. Det overvåger al elektronisk produceret kommunikation og anvender kunstig intelligens (AI) og naturlig sprogbehandling (NLP) til at hjælpe dig med at mindske risici som økonomisk kriminalitet, forseelser og priv…acy.

Tal med en ekspert

Emil Holmberg

Sales Director

Lad vores team af eksperter hjælpe med at løse udfordringerne i jeres virksomhed. Vi viser jer, hvordan moderne teknologi kan hjælpe jeres virksomhed med at skære ned på jeres drifts-, compliance- og risikoomkostninger.

+45 30108772

Hvad er næste skridt?

Kontakt os

Følg os på LinkedIn

Vil du arbejde
sammen med os?