Hoved / Om os

Om TM Group

Vi er TM Group – en virksomhed, der leverer og integrerer teknologi og brænder for at hjælpe vores kunder med at opleve værdien af teknologi.

Overblik

TM Group blev grundlagt i 2001, og med årene har vi udviklet os til at være en vigtig aktør i Norden. I dag leverer vi løsninger til trading, compliance og kontrolrum samt software til automatisering af finansielle institutioner, kontakt- og callcentre, den offentlige sektor samt produktions-, energi- og forsyningsvirksomheder.

Vi har over 40 medarbejdere over hele verden, dog primært i Norden, og vi er stolte af at være med til at give millioner af brugere teknologi, der forbedrer hverdagen.

Mennesker er kernen i vores forretning. Derfor gør vi vores bedste for at tiltrække medarbejdere, der stræber efter at være førende inden for deres felt. Og derfor sigter vi altid mod, at rammerne for hvert eneste kundesamarbejde er bygget op omkring tillid, enkelhed og fokus på værdi.

Hvad vi gør – og hvordan

• IT-konsulenter

Vi har mange års erfaring inden for IT og teknologi, og derfor tilbyder vi alle vores kunder IT-konsulentydelser. Vores kunders vækst og sikkerhed er i højsædet, og vi sidder altid klar til at hjælpe jer, hvis I har brug for det.

• Uafhængig og agnostisk

For os betyder uafhængig og agnostisk, at I er helt fri til at vælge den løsning, I mener passer bedst til jeres virksomhed. Vi har flere leverandører til hver løsning – alle nøje udvalgt af vores eksperter og ingeniører. Det giver jer mulighed for at træffe det helt rigtige valg for jeres virksomhed.

• Systemintegratorer (SI)

For os betyder det at være SI, at vi giver kunderne mulighed for optimal brug af den perfekte løsning og software. Vi skaber synergi og samarbejde mellem alle systemer og integrerer dem i hinanden og i jeres virksomhed.

• En god oplevelse med TM Group

Mens I vælger den rigtige løsning, tilføjer vi endnu mere værdi til processen. Vi yder 1. og 2. linje support på alle løsninger og træder til, når I har brug for det. Derudover holder vi et skarpt øje med potentielle muligheder for forretningsudvikling inden for IT og tech, så I altid er et skridt foran.

To virksomheder, der fungerer som én

TM Group A/S

VAT: 41707488
Adresse: Tobaksvejen 21 2860 Søborg Danmark

TM Group Projects & Services A/S

VAT: 41707526
Adresse: Tobaksvejen 21 2860 Søborg Danmark

Gennem fortiden, nutiden og fremtiden

Siden 2001

Vi må ikke glemme, hvor vi kommer fra. I 2001 startede vi en virksomhed med navnet “Telemontørerne”, som i takt med vores vækst blev til TM Group.

“TM” i TM Group står for Technology Management, og det er præcis, hvad vi gør og er eksperter inden for.

Vores værdier

Er det, der giver
vores virksomhed vinger

• Kunden i centrum

Vores kunder er i centrum for alt, hvad vi gør som virksomhed. Alt hvad vi gør, skal afspejle den respekt og passion, vi har for vores kunder.

• Fokus på værdi

Hvert eneste skridt, vi tager – som individ, som team og som virksomhed – skal tilføre værdi til vores kunder. Med en professionel og kompetent baggrund/platform er vi fokuserede og dedikerede. På den måde sikrer vi, at vores kunder oplever merværdi gennem et samarbejde med os.

• Innovation

Vores åbenhed og stræben efter innovation inden for IT og teknologi er det, der gør os til en leder og ikke en følger. Verden er i konstant forandring, og vi er stolte af at være en del af dem, der går forrest.

• Teamwork

Ingen medarbejder er nogensinde alene om noget. Vi løser opgaverne som et team gennem et stærkt teamwork. I et samarbejde med TM Group får I det bedste fra hver medarbejder i en samlet pakke.

• Tillid

Tillid er grundpillen i ethvert stærkt og sundt forhold. For at alle i og omkring TM Group skal føle sig værdsat, skal tilliden altid være intakt.

• Enkelhed

Vi forenkler måden, vi driver forretning på. Teknologi og IT kan ofte være komplekst og overvældende, og vi ser det som vores ansvar at gøre det så enkelt som muligt, så alle bedre kan forstå og arbejde med det.

• Fleksibilitet

Vi lever i en tid, hvor forandringer sker med lynets hast. Derfor er det vigtigt at være fleksibel og klar til forandring for at opretholde virksomhedens succes og fortsætte den positive udvikling.

• Fejring

Vi fejrer alle vores sejre og holder sammen som et team. Vi elsker at vinde, skabe gode minder sammen og fejre alle de sejre, livet giver os – uanset størrelse.

Destinationen

Vores vision

De bedste i Norden

TM Groups vision er at være den førende, betroede og foretrukne rådgiver og partner for alle virksomheder i Norden – og støtte dem i at nå de mest forretningskritiske mål.

Hvordan kommer vi derhen?

Vores mission

Vi overstiger jeres forventninger

Vi når vores vision gennem det arbejde, vi udfører med og for vores nuværende kunder. Her gør vi ikke kun brug af de nyeste teknologier, vores kerneværdier samt vores interne knowhow og ekspertise – vi går også den ekstra mil. Det er vores mål, at vores kunder når deres mest kritiske forretningsmål, uanset om det handler om at sikre compliance, forbedre kundeoplevelser, optimere processer eller styrke sikkerheden.

Hvad er næste skridt?

Kontakt os

Følg os på LinkedIn

Vil du arbejde
sammen med os?

Vækst. Innovation. Tillid.

Vil du vide mere om TM Group,
og hvordan vi kan hjælpe jer?