Sæt dine medarbejdere i centrum for dine compliance-indsatser,
uanset hvor de befinder sig, hvornår og hvordan de kommunikerer

Cloud Recording (UniCloud)

TM Group UniCloud Recording

TM Group UniCloud er en Unified Communications (UC) omnichannel Cloud Recording løsning til Microsoft Teams, Zoom, Trading telefoni og andre Recording løsninger.

TM Group UniCloud anvender den markedsledende Recording platform VFC (Verint Financial Compliance) med Microsoft Azure Cloud skalerbarhed, høj driftssikkerhed, omkostningseffektivitet og sikkerhedsarkitektur.

En løsning, hvor der tænkes ud af boksen og som fanger, indekserer, arkiverer og henter 100 % af tale-, video- og tekstinteraktioner for kunder i alle størrelser.

Fordelene ved TM Group UniCloud recording

Synlighed af omkostninger

TM Group UniClouder et månedlig abonnement der prissættes pr. bruger, så i nemt kan tracke jeres omkostninger ogbetaler kun for det i bruger.

Omnichannel

TM Group UniCloud understøtter tale, chat, videoer, skærm, skærmdeling og mobiloptagelse på én enkelt platform.

Sikkerhed

UniCloud er bygget til at beskytte kritiske kommunikationsdata og administrere adgang med fuld kontrol på tværs af organisationen.

Cloud-baseret

UniCloud er baseret på Microsoft Azure Cloud implementering og er designet med skalerbarhed, høj tilgængelighed og sikkerhed.

Cloud Recording

Der kræves ingen computersoftware eller lokale servere. Lad TM Group være jeres ekspert i recording.

Med et månedligt abonnement får i adgang til TM Group UniCloud Compliance Recording, som er hostet i Microsoft Azure og administreret af vores team af eksperter. I vælger selv hvor jeres optagelser skal gemmes.

Uanset om jeres virksomhed er reguleret eller ej, kan i med ro i sindet vide, at jeres optagelser opbevares, er tilgængelige og sikret af vores ekspertteam der understøtter jeres krav.

Optag enhver form for medie hvor som helst

TM Group UniCloud er en enkelt Recording løsning til Unified Communication (UC), der fanger data fra en række medier, både traditionelle og moderne (PBX, VoIP, Skype for Business, Microsoft Teams, Zoom, e-mail, sms, chat, handelspladser osv.).

TM Group UniCloud optager skærmindhold fra Zoom eller MS Teams. Denne løsning muliggør hurtigere Dispute Resolution, minimere risici og ansvar, der overholder branchereguleringer, herunder MiFID II, PCI DSS, HIPAA, Dodd-Frank, GDPR og SOX.

Pålidelig cloud-baseret Omnichannel recording til Microsoft Teams,
Zoom og andre integreringer af Unified Communications.

UniCloud til Microsoft Teams

TM Group UniCloud er en cloud-baseret Omnichannel Recording løsning til Microsoft Teams, der giver jeres organisation mulighed for at overholde MIFID-II kravene.

The TM Group UniCloud Recording platformen vil automatisk optage valgte brugere baseret på jeres politik.

Løsningen gemmer opkald i Microsoft Azure Storage (Blob) eller en anden arkiveringsplacering efter eget valg. Det giver øjeblikkelig søgning og afspilning af opkaldene via systemets interface.

Optagelsesfleksibilitet

Policy-baseret optagelse der er enkelt og kraftfuldt; Men nogle gange kan i få behov for mere fleksibilitet med hensyn til hvad der registreres, selvom policy er indstillet.

TM Group UniCloud Recording muliggør mere fleksibilitet mht. hvad der skal optages eksempelvis:

 • Optag kun når eksterne brugere deltager.
 • Præciser og optag møder der er organiseret for eksterne deltagere.
 • Optag kun fra specifikke mødearrangører (individuelle arrangører og ved anvendele af mødeplanlægger).
 • Optag kun når mødeemnet indeholder en bestemt tekst (fleksibel tekstdefinition via RegEx).
 • Optag kun video for eksterne deltagere.

Download TM Group UniCloud Recording vs Native MS Teams Recording Brochure

TM Group UniCloud Recording for Microsoft Teams

Eksperter i optagelse

Med over 20 års erfaring i at installere og administrere compliance-løsninger for nogle af Nordens største finansielle organisationer for at sikre, at de er fuldt compliant, er TM Group kendt for sin kompetence inden for recording- og complianceteknologi.

Uanset om jeres virksomhed er lovreguleret eller ej, vil et team af professionelle kunne opbevare, beskytte og gøre dine optagelser tilgængelige på bedste vis.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er licensmodellen for UniCloud?

Alle UniCloud-licenserede funktioner er baseret på en navngiven medarbejder. Der er ingen licens til optagelse af kanaler eller samtidig optagelse – alt er inkluderet i arkiv + modalitetslicenser.

De vigtigste modalitetslicenser er:

 • Arkiv – obligatorisk
 • Stemmeoptagelse – obligatorisk
 • Skærmoptagelse / skærmdeling – Valgfrit
 • Videooptagelse – Valgfrit
 • Tekstoptagelse (IM chat, etc.) – Valgfrit

Ikke noget. Alle kernekomponenter i UniCloud er installeret i Azure-skyen. Kunden kan få adgang til applikationerne via enhver standard HTML-browser (Chrome, Edge, Safari osv.).

Der er mange muligheder for at integrere med UniCloud. Et stort udvalg af API’er er tilgængelige som en del af basislicensen. Inkluderede API’er er:

 • Autentificeringsløsninger
  • HTTP Single Sign-On API — denne API tillader at integrere UniCloud-appen i jeres brugerportaler/intranet/ekstranet.
  • Identitetsudbyder – Integreret Windows-godkendelse – Webapplikationen kan godkende brugere ved hjælp af Microsoft Windows-domænegodkendelsesoplysninger.
 • Integration af forretningsprocesser
  • HTTP Business API — denne API tillader at forbedre forretningsprocesser ved at integrere optagelsessystemet med jeres applikationer.
  • Direkte URL-adgang — giver eksterne webapps mulighed for direkte at inkludere funktioner i UniCloud-webapplikationen.
 • Provisioning API — denne webservice API tillader automatisk oprettelse af brugere.
 • Import API — import API tillader indlæsning af tredjepartsdata i UniCloud-systemet.

Ja. UniCloud-systemet har integrationer, der kan optage mobilkommunikation som bl.a. opkald, SMS og WhatsApp og præsenterer dem i UniCloud-systemet som en almindelig optagelse, der er tildelt den samme bruger og er synligt og kan afspilles.

Nej. Data i UniCloud er fuldstændig adskilt mellem hver kunde.

Udfyld formularen hvis du har spørgsmål eller ønsker et møde

Lad vores team af eksperter hjælpe med at løse udfordringerne i jeres virksomhed. Lad os vise jer, hvordan moderne teknologi kan hjælpe jeres virksomhed med at skære ned på jeres drifts-, compliance- og risikoomkostninger.

Eller kontakt vores ekspert

Emil Holmberg

Sales Director

Lad vores team af eksperter hjælpe med at løse udfordringerne i jeres virksomhed. Lad os vise jer, hvordan moderne teknologi kan hjælpe jeres virksomhed med at skære ned på jeres drifts-, compliance- og risikoomkostninger.

+45 30108772

Hvad er næste skridt?

Kontakt os

Følg os på LinkedIn

Vil du arbejde
sammen med os?