Løsninger til handelsgulve

TM Group er Nordens førende leverandør af erhvervsgulve. Vi arbejder med de mest avancerede og banebrydende løsninger til finansielle tjenesteydelser.

Topmoderne løsninger til handelsgulve og formueforvaltning

I et meget ustabilt og stadigt voksende og konkurrencepræget marked har vi bevist, at vi kan imødekomme kundernes krav. Vi tilbyder omkostningseffektive løsninger til handelsgulvet. De lever op til nutidens krav og giver et solidt fundament for fremtidig udvikling.

Set of ring binders in the archive

Telefoni til stemmehandel

Vores løsninger opfylder behovene i nutidens volatile handelsmiljø. Kunder står konstant over for mere regulering, stadig mere komplekse forretninger og højere pres fra konkurrencen end nogensinde før.

Set of ring binders in the archive

Kommunikationsoptagelse

Optag kommunikation fra børsmæglere og handlende for compliance, for opfyldelse af ansvar eller for indsigter.

Set of ring binders in the archive

Design af handelsgulve

Effektiv kommunikation er vejen frem: Gør alting hurtigere og bedre for dine kunder.

Video conference concept. Telemeeting. Web meeting. Webinar.

Møbler til handelsgulve

Vores gulvmøbler til handelsgulve er designet til flere forskellige slags anvendelser. De opfylder alle tekniske og ergonomiske behov – nu og i fremtiden.

Hvorfor bruge TM Group til dit næste projekt?

Vores succes er kommet, fordi vi kombinerer verdensførende produkter med et højt supportniveau.. Uanset om det er i Norden eller et andet sted, hvor vores kunder befinder sig.

Vi har en holistisk tilgang til handelsgulvet. Vi har udviklet specifik ekspertise inden for design, konstruktion og integration af handelsgulvsystemer og integrerede løsninger. Det omfatter telefoni, stemmeoptagelse, compliance-løsninger, PC-over-IP, switches, Zip, Skype, Microsoft Teams og meget mere.

Vores løsninger giver dig forenklet implementering, forbedret sikkerhed, høj tilgængelighed, skalerbarhed og forudsigelig effektivitet.

Trading Floor design

Oplev fremtiden for, hvordan man kommunikerer på handelsgulvet med IQ/Max Touch – download brochuren nu!

IPC Voice Trading IQ/MAX Touch

Stemmehandel

Kernen i vores tilbud er vores avancerede platform til stemmehandel, Core Voice Trading Platform! Vi har skabt en integreret løsning ved at samarbejde med brancheledere, som bl.a. IPC og andre nichevirksomheder. Du får uovertruffen ekspertise, viden og erfaring. der giver dig enestående ekspertise, viden og erfaring. Sig farvel til forældede systemer og fragmenterede løsninger, og byd i stedet fremtidens handel velkommen med vores banebrydende teknologi.

Uanset om du arbejder på det travle handelsgulv, på kontoret eller på afstand, så sikrer vores samlede løsning problemfri kommunikation og maksimerer dit handelspotentiale. Lad dig ikke nøjes med mindre end det bedste – revolutioner din handelsoplevelse med vores moderne stemmehandelsløsninger!

IPC IQMax Touch turret

Kommunikationsoptagelse

Optagelse og arkivering af al kommunikation – uanset om det er taleopkald, onlinemeddelelser eller elektronisk kommunikation – giver en omfattende og nøjagtig optegnelse af handelsaktiviteter. Det sikrer ikke kun overholdelse af lovkrav, men det er også et værdifuldt værktøj til at løse tvister, udføre revisioner og analysere markedstendenser.

Design af handelsgulve

Hvor design og infrastruktur arbejder sammen for at skabe den ultimative oplevelse på handelsgulvet. Oplev, hvordan vores omhyggeligt designede rum med den nyeste infrastruktur kan revolutionere handel for dig. Tag din succes til nye niveauer.

Bygget på solid stabilitet

Handelsverdenen bevæger sig i et hurtigt tempo, og derfor er stabilitet grundlaget for succes. Vores handelsgulve er bygget på et solidt fundament med robust arkitektur og avancerede systemer til risikostyring. Vores systemer sikrer uafbrudt service, eliminerer nedetid og giver dig problemfri drift selv under spidsbelastning. Hold fokus på din virksomhed. Du kan trygt vide, at vores platform aldrig svigter dig.

Vi forstår, at alle erhvervsdrivende har unikke behov og strategier. Derfor har vores handelsgulvsystemer enestående fleksibilitet. Uanset om du er en daytrader, institutionel investor eller fondsforvalter, kan vores interface og modulære design nemt tilpasse sig din arbejdsgang. Tilpas layout, datavisualiseringer og værktøjer, så de matcher dine præferencer, og du kan handle på din måde.

Fleksible løsninger til dynamiske handlende

Skaler dine fremskridt

Vores systemer vokser sammen med dine handelsaktiviteter. Skalerbarhed er kernen i vores handelsgulvløsninger: Sådan kan du nemt imødekomme øgede handelsvolumener, flere brugere og nye markeder. Vores robuste infrastruktur sikrer, at dit handelsgulv forbliver agil og responsivt, så du får en problemfri oplevelse, efterhånden som din virksomhed udvikler sig.

Lad os tage en snak!

Emil Holmberg

Salgschef

Emil Holmberg TM Group Sales Director