Højteknolgiske løsninger til kontrolrum

Personlige, ergonomiske, enkle og pålidelige løsninger til moderne kontrolrum.

Kritisk infrastruktur og operatører i kontrolrum har brug for højteknologiske løsninger og udstyr for at holde sig opmærksom, beskytte virksomheden og øge produktiviteten.

Control Room illustration

Vores kontrolrum partnere

Hvis i leder efter en moderne kontrolrumsløsning for at beskytte jeres medarbejdere, aktiver og fællesskab, er du kommet til det rette sted

Vores produkter og løsninger til kontrolrum

Kontrolrum indretning

Hos TM Group forstår vi den kritiske rolle, som indretningen af kontrolrummet spiller i opretholdelsen af effektivitet, komfort og produktivitet i høj krævende miljøer. VierVi er dedikeret til at levere førsteklasses indretning til kontrolrum, der opfylder kravene i moderne drift.

Borde og arbejdsstationer til kontrolrum

Vores ergonomiske borde kommer i et flot design, der kan klare stor belastning. Desuden får i personligt tilpassede forudindstillinger, integreret køling, holdere, opbevaring, kabelbakker samt lydabsorberende afskærmning og masser af benplads.

Skal bordet være buet eller lige? Måske 10 cm bredere eller 20 cm længere? Mere benplads? Vi tager os af det hele. Specifikationerne kan frit bestemmes ud fra kundens eller projektets behov.

Videovæg tit kontrolrum

Videovægge er hjørnestenen i det moderne kontrolrum, der giver operatører mulighed for at visualisere data i realtid, ubesværet kommunikation og uovertruffen kontrol.

Kontrolrum KVM

I kontrolrum og kommandocentraler er der ikke plads til fejl. SmartTouch er et multifunktionelt touchkeyboard med makro-genveje, integrationer, free-seating, tilpassede forudindstillinger, og hvor du kan betjene flere skærme og pc’er med kun ét tastatur og én mus.

Udfyld formularen hvis du har spørgsmål eller ønsker et møde

Udfyld formularen nedenfor for en personlig konsultation og besøg vores showroom nær København for mere inspiration til moderne kontrolrums løsninger.

Weytec Smart Touch keyboard. KVM for control rooms

Tastatur, video og mus løsninger

I kontrolrum og kommandocentraler er der ikke plads til fejl.

SmartTouch er et multifunktionelt touchkeyboard med makro-genveje, integrationer, free-seating, tilpassede forudindstillinger, og hvor du kan betjene flere skærme og pc’er med kun ét tastatur og én mus.

100 % tilpassede arbejdsstationer

Skal bordet være buet eller lige? Måske 10 cm bredere eller 20 cm længere? Mere benplads? Vi tager os af det hele. Specifikationerne kan frit bestemmes ud fra kundens eller projektets behov.

Vores ergonomiske borde kommer i et flot design, der kan klare stor belastning. Desuden får i personligt tilpassede forudindstillinger, integreret køling, holdere, opbevaring, kabelbakker samt lydabsorberende afskærmning og masser af benplads.

Control Room design and furniture
control room chair

Ergonomiske stole

En stol designet til brug døgnet rundt. Den har støddæmpning og kan justeres fuldt ud, så får du også lændestøtte og tilbagelænet hældning for optimal sidestilling. Den har stålstel, solide materialer, åndbart stof og 5D-armlæn.

HDR-videovægge og -skærme

Præcise og kategorisk konsekvente billeder er en nødvendighed for at spore krisesituationer, udsende beredskabsteams og administrere disse teams aktiviteter. Derfor er effektive videogvægge og -skærme, der altid fungerer fejlfrit, helt centrale for ethvert moderne kommandocenter og kontrolrum.  Med vores videovægge får du førsteklasses billede, uden problemer, i tynde og smalle rammer. Med visning i vidvinkel samt skarp LED og farvekontrast er det bedre får øjnene, og skadeligt blåt lys reduceres.

Modern Control Room - TM Group - KVM- COntrol Room Furniture
Control room tables

Effektivt layout og design med mennesket i centrum

Et rum, der fokuserer på menneskers fysiologiske og psykologiske behov og godt indklima med ergonomi, lys, lyd, luftkvalitet og temperatur, men også hvordan vi bedst organiserer informationsflow. Ved at tage den menneskelige faktor ind i designligningen fra begyndelsen, er vi sikre på at sige, at vi ikke kun designer højteknologiske og pålidelige kontrolrum. Vi designer et fejlfrit miljø til at overvåge din drift.

Bygget til afgørende teams i et tempofyldt miljø

Tastatur-video-mus (KVM)

Integrationer, skift i realtid, makro-genveje, free Seating, tilpasning, hygiejne, genveje, automatiseringer

Arbejdsstationer, borde og stole

Kontrol, Stabil, Rummelig, Opbevaring, Komfortabel, Ergonomisk.

Design og layout

Humancentric, Trafikstrømme, Pladsudnyttelse.

Videovægge

Billedkvalitet, tynd ramme, stærk kontrast og lysstyrke, agil teknologi.

Kontakt vores ekspert i kontrolrum

Relateret indhold

Hvor ønsker du at gå hen herefter?

Kontakt os

Følg os på LinkedIn

Vil du arbejde
sammen med os?