Vi forbinder jeres virksomhed med den rigtige teknologi

Vores primære løsningsområder

Communication recording Compliance illustration

Communications Recording & Compliance​

Styrk regulatorisk compliance. Overvåg transaktioner og interaktioner. Optag stemme, e-mail og chat i realtid.

Trading Floor illustration

Trading Floor

Design, opbyg og integrer Trading Floor systemer og -løsninger, herunder telefoni, stemmeoptagelse, overholdelse og stemmehandel.

Control Room illustration

Kontrolrum

Skab et moderne og professionelt kontrolrum KVM-løsninger, ergonomiske arbejdsstationer, borde i specialstørrelser, stole og højteknologiske videovægge.

call center illustration

Contact & Call Center ​

Lås op for dit teams potentiale, fokuser på menneskelige interaktioner, og støt dem i realtid, samtidig med at du tilbyder dine kunder en problemfri rejse.

Det vi gør

Siden 2001 har TM Group vokset sig større og er nu en stor spiller i Norden, hvad angår Kommunikations Recording, Trading Floors, Control Rooms, ogløsninger til kontaktcentre til finansielle tjenester, callcentre, den offentlige sektor, produktions-, energi- og forsyningsvirksomheder.

Vi er en agnostisk virksomhed med speciale inden for teknologistyring og vi samarbejder med flere forskellige partnere for at sikre, at alle vores kunder ender ud med den absolut bedste løsning.

Virksomheder oplever ofte udfordringer som følge af, at de skal tilpasse sig nye forandringer med lynets hast. Hos TM Group er det vores opgave at vende disse udfordringer til muligheder. Vi bruger vores ekspertise til at hjælpe jer med at udforske nye horisonter og tænke innovativt.

Vi sidder altid klar til at hjælpe jer med projekter, der omfatter Kommunikations Compliance, automatisering, kontrolrum og Trading Floors.

Udfyld formularen hvis du har spørgsmål eller ønsker et møde

Lad vores team af eksperter hjælpe med at løse udfordringerne i jeres virksomhed. Vi viser jer, hvordan moderne teknologi kan hjælpe jeres virksomhed med at skære ned på jeres drifts-, compliance- og risikoomkostninger.