Communication Recording & Compliance

Vores løsninger til Communication Recording bruger intelligente teknologier til at optage og bevare interaktioner, analysere og identificere adfærdsmønstre for regulatorisk compliance. Løsningerne implementeres on-premise eller i skyen.

Vores partnere

Vores kompetencer

Designet til compliance på den moderne arbejdsplads

Omnichannel

Optag og overvåg stemme, video, e-mails, chats, finansielle beskeder, handlende og ordrer.

Fleksibel implementering

En skræddersyet løsning, i skyen eller on-premise, privat eller offentligt.

Øget sikkerhed

Datasikkerhed, tilgængelighed, fortrolighed, behandlingsintegritet og fortrolighed.

Drevet af regulering

Teknisk udvikling for at imødekomme de konstant skiftende reguleringer, så som MiFID II, FINRA og SEC.

Vores løsninger

Communication Recording

Kombiner Voice Recording med styrken i talebehandling for at optage interaktioner som bl.a. skærmdata, tastetryk, video, stemme og tekst. Du kan hurtigt hente optagelser, selv fra ustruktureret indhold, for at spare tid og energi, spore trends og reducere din arbejdsbyrde.

Voice Analytics & Transcription

Omdan ustrukturerede samtaler til handlingsparate indsigter med stor nøjagtighed på tværs af de nordiske sprog. Skift fra transskription på ét sprog til flersproget taletransskription inden for den samme samtale.

Communication Record-Keeping

Fuldt tilpasselig løsning til alle krav med hensyn til arkiveringsstyring, indsamling af forskellige datakilder og dataopbevaringspolitikker. Med arkivering kan du nemt fremstille beviser for kunder eller myndigheder. Opbevarbåde ustrukturerede og strukturerede handelsdata på en platform on-premise eller en sikker privat platform i skyen.

Communication Surveillance

Automatiser eComms processer. Vi leverer en banebrydende end-to-end compliance-platform, der opdager, advarer om og rapporterer overtrædelser. Det overvåger al elektronisk produceret kommunikation og anvender kunstig intelligens (AI) og naturlig sprogbehandling (NLP) til at hjælpe dig med at mindske risici som økonomisk kriminalitet, forseelser og privat.

Download section

Picture
To be created

Formular
Change the button to “Download”

Udfyld formularen hvis du har spørgsmål eller ønsker et møde

Oprethold et compliant miljø og opnå indsigt fra dine kommunikationsdata.

Tal med vores ekspert

Emil Holmberg

Sales Director

Lad vores team af eksperter hjælpe med at løse udfordringerne i jeres virksomhed. Vi viser jer, hvordan moderne teknologi kan hjælpe jeres virksomhed med at skære ned på jeres drifts-, compliance- og risikoomkostninger. 

Hvor ønsker du at gå hen herefter?

Kontakt os

Følg os på LinkedIn

Vil du arbejde
sammen med os?