Deltog (RDA) og uovervåget (RPA) Robotic Process Automation

Robotterne er her for at blive og for at hjælpe. Sig farvel til monotone og gentagne opgaver, oplev i stedet en markant stigning i tilfredse medarbejdere og kunder.

Fejlfri nøjagtighed, uovertruffen hastighed

Skab operative forbedringer, og få
alt det kedelige og repetitive arbejde udført hurtigt og præcist. Du booster tilfredsheden hos medarbejdertilfredsheden og forbedre kundeoplevelsen.

Du er det helt rigtige sted!

Vi giver dig to typer automatiseringssoftware, overvåget
robotprocesautomatisering (RDA) og ubemandet robotprocesautomatisering (RPA).

Vores RPA-løsninger

Deltog i RPA

Deltog i RPA

Kraftfuld software, der arbejder i front office og hjælper dine agenter med at yde deres bedste hver eneste dag.
Læs mere

Deepdesk Agent Assist

Deepdesk Agent Assist

Autocomple og autoflow hjælper dig med at reducere AHT med op til 20 %. Sømløs integration og indsigt i realtid.
Læs mere

Ubemandet RPA

Ubemandet RPA

Strømlin dine back office-opgaver, og frigør dine medarbejdere til at fokusere på det, de er gode til.
Læs mere

Smart chatbot

Smart chatbot

Chatbox drevet af RPA-software. Prøv at kalde det afledning som aldrig før.
Læs mere

Oplev nye højder af produktivitet og præcision

Disse softwares er kendetegnet ved deres fleksibilitet,
hastighed og præcision. De kan implementeres separat eller kombineres. Brug til front office, back office eller delte serviceafdelinger. De bliver hurtigt en lang række sektorers foretrukne teknologi, der alle gerne vil fremme deres digitale transformation.

Virksomheder, der har taget denne teknologi i brug, oplever et boom i produktivitet og præcision. Alt sammen for en meget lav startinvestering. Derudover frigør virksomhederne personale, som i stedet kan fokusere på det, de gør bedst. Nu skal de ikke bruge tid på administrativt arbejde eller dataoverførsler.

Hos TM Group er vi specialister i digital transformation og it-projektimplementering. Vi samarbejder med topleverandører af automatiseringssoftware, så du kan trygt vide, at vi også har den helt rigtige løsning til din virksomhed.

Hvad er robotstyret procesautomatisering?

RPA er en softwareteknologi, der efterligner menneskelige handlinger via en computer. Ligesom et menneske kan det opfatte, hvad der er på skærmen. Den kan udføre alle mulige opgaver som bl.a. dataindsamling, forudindtastning af data og overførsel af oplysninger frem og tilbage mellem forskellige systemer. Så så længe et menneske definerer processen og implementerer softwaren, udfører robotterne opgaverne hurtigere og mere præcist end et menneske.

Det betyder, at en RPA-løsning altid kun er lige så god som de mennesker, der definerer processerne og implementerer softwaren.

Overvåget vs. uovervåget robotstyret procesautomatisering

Deltog i Robotic Process Automation (RDA)

Robotic Desktop Automation

Fremtidens personlige assistent

RDA fungerer som en personlig assistent for dine medarbejdere. Softwaren kan hjælpe med en række opgaver, såsom procesoptimering i realtid og opsummering af data. Sammen med kognitiv teknologi er RDA i stand til at forstå ord og følelser og finde de relevante data, der kan hjælpe din medarbejder med den forestående opgave. Det vil frigøre dine medarbejdere, så de kan få mere fra hånden på kortere tid og i stedet fokusere på kundeoplevelsen.

Robotic Process Automation (RPA) uden opsyn

Din digitale arbejdsstyrke

I modsætning til RDA fungerer denne type software uden menneskelig indblanding. Det er en ikke-invasiv teknologi, der fungerer på bagsiden af dit/dine system(er), og den kan hurtigt implementeres i den teknologi, der allerede er i brug. Det kan strømline dataoverførsel og arbejdsgange inden for afdelinger eller hele organisationen, og det vil tage alle de kedelige job fra dit back-office, så længe det er defineret og programmeret i RPA-softwaren. Dine medarbejdere vil elske dig for at frigøre dem fra alle de trivielle opgaver.

Automationssoftware virker, uanset hvilken teknologi du allerede bruger

RPA er en ikke-invasiv teknologi, der ikke kræver integration (API’er). RPA-software interagerer med målapplikationen via front-end og efterligner menneskelig adfærd – bare meget hurtigere og med 100 % nøjagtighed. Det giver hurtig og billig implementering.

Så det er lige meget, hvilket system du har på plads nu. RPA hjælper dig med at udnytte nye muligheder eller gå udfordringer i møde med lave omkostninger og overraskende høj præcision.

Why is Agent Experience important?

Hvorfor er agenterfaring vigtig?

Agenterfaring er afgørende i et kontaktcenter. Automatisering spiller en afgørende rolle i at forbedre den. Automatisering frigør agenters tid fra monotone opgaver. Nu kan de indgå i menneskelige interaktioner, hvor der er brug for empati, problemløsning og personlig hjælp. Kombinationen af automatiseringsteknologier og menneskelig ekspertise fører til forbedrede kundeoplevelser. Agenter kan levere tilpassede løsninger og skabe meningsfulde relationer. Når først automatisering omfavnes som en værdifuld allieret, kan kontaktcentre frigøre deres agenters sande potentiale og levere enestående kundeservice.

Gratis procesopdagelse

Vil du have, at en af vores specialister kigger på dine processer og fortæller dig om fordelene ved brug af automatiseringsværktøjer?

Vores team har flere års erfaring med implementering af RPA- og RDA-løsninger. Vores viden er indsamlet fra et stort udvalg af brancher som bl.a. detailhandel, kontakt-/opkaldscentre, logistik, sundhedspleje og finansielle tjenesteydelser.

Vi ved, hvad der kræves for en vellykket implementering!

Med TM Group får du en forretningspartner, der står ved din side, og som du kan stole på reagerer hurtigt på dine presserende behov og ønsker om ændringer. Et samarbejde med os sikrer pålidelighed, omkostningseffektivitet og skaber stor værdi for din virksomhed. Vi ser frem til at høre fra dig.
Har du spørgsmål, eller vil du at booke en demo? Udfyld formularen, og så kontakter vi dig inden for to hverdage.
Lad os tage en snak!

Emil Holmberg

Sales Director

Emil Holmberg TM Group Sales Director