Vores formål og værdier

Vores formål

Vores formål er enkelt: Vi ønsker at sikre, at vores kunder oplever værdien af teknologi.

Vi brænder for at gøre hverdagen nemmere ved at give vores kunder den viden og de værktøjer, der skal til for at forbedre deres forretninger samt verden omkring os.

Hver dag stræber vi efter at levere langsigtet vækst og langsigtede muligheder – for vores kunder, medarbejdere, lokalsamfund og de lande, vi er tilstede i.

Det er det, der bringer os sammen – og derfor vi tror på det, vi gør.

Vores værdier

Kunden i centrum

Vores kunder er i centrum for alt, hvad vi gør som virksomhed. Alt hvad vi gør, skal afspejle den respekt og passion, vi har for vores kunder.

Tillid

Tillid er grundpillen i ethvert stærkt og sundt forhold. For at alle i og omkring TM Group skal føle sig værdsat, skal tilliden altid være intakt.

Innovation og entreprenørskab

Vores åbenhed og stræben efter innovation inden for IT og teknologi er det, der gør os til en leder og ikke en følger. Vi er altid åbne for nye ideer, og vi tilpasser os hurtigt forandringer.

Vores værdier går hånd i hånd med vores formål og er styret af vores adfærdskodeks. Det er hjertet i vores kultur og definerer, hvordan det er at arbejde eller være kunde hos TM Group.

Enkelhed

Vi forenkler måden, vi driver forretning på. Teknologi og IT kan ofte være komplekst og overvældende, og vi ser det som vores ansvar at gøre det så enkelt som muligt, så alle bedre kan forstå og arbejde med det.

Fokus på værdi

Hvert eneste skridt, vi tager som individ, som team og som virksomhed, skal tilføre værdi til vores kunder.

Teamwork og fejring

Ingen medarbejder er nogensinde alene om noget. Vi løser opgaverne som et team gennem et stærkt teamwork. Og vi fejrer alle vores sejre som et team. Vi elsker at vinde, skabe gode minder sammen og fejre alle de sejre, livet giver os – uanset størrelse.